Novi Železnik, 8. marta, 1.o, 28 m2, cg, uknjižen, 25 m2 terasa

Šifra nekretnine : 1997

Prodaja 49.900 € - Stan
28.00 m21.0 SobeCG IV/IV  Štampaj
Lokacija: Novi Železnik Ulica: 8. marta stara gradnja Telefonskih linija: 1 Godina izgradnje: 1973 

Isključivo zamena za manji stan /garsonjera, niže spratnosti do 45.000 eura, prednost Železnik. Stan se nalazi u mirnoj ulici bez gradskog saobraćaja. Iznad stana je ravna ploča. Velika terasa se prostire oko stana na oko 25 m2 i postoji mogućnost za proširenje stana. Na terasu se izlazi i iz sobe i iz kuhinje. Prostrano kupatilo ima ozidanu kadu i veš mašinu a predsoblje ima ugrađenu ostavu i garderober- U predsoblju i sobi je odličan održavan parket riblja kost, a u kuhinji vinaz pločice. U stanu ostaje kompletna kuhinja. Agencijska provizija za kupce 2%. .

Dodatne karakteristike

  • DODATNE POVRŠINE:Podrum, Terasa, Ostava
  • DOKUMENTACIJA:Uknjižen
  • JAVNI PREVOZ:Autobus
  • OPREMLJENOST:PVC stolarija
  • UREĐAJI:Klima, Interfon, Kablovska TV, Telefon

Opšte napomene

Za detaljnije informacije pozovite nas na tel. 011/354 55 66, 011/409 68 28

Nekretnina na mapi

Slične nekretnine

Property Image
Stan-Prodaja

Žarkovo, Solunskih Boraca, 2.o, 43m2, cg, uknjižen

2.0 | 43m2 | 62.000 €
Stan se nalazi u neposrednoj blizini raskrsnice sa Trgovačkom ulicom i G:S:P: stajalištem a u mirnoj i tihoj ulici baez saobraćajne gužve i buke. Od prostorija stan ima hodnik kupatilo, kuhinju sa trpezarijom koja može da posluži i kao dnevni pboravak. Spavaća sobu, galerija sa ogradom do koje se solazi drvenim stepeništem iz dnevnog boravka. Iz dnevnog boravka se izlaz na lepu i prostranu lođu sa prelepim pogledom u daljinu i samo naselje. Galerija može da posluži i kao radna soba i kao dečija spavaća soba što za njih posebno može biti atraktivno. iznad stana je betonska ploča pokrivena izolacijom, sa postojećim tavanskim prozorom. Stan je prava blagodet za osobe kojima ne smeta što zgrada nema lift, a umeju da uživaju u nekonvencionalnom stanu i prelepom pogledu sa prozora i lođe na grad. Agencijska provizija za kupce 2%. .
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Železnik, ul. Darinke Radović, 2.o, 48m2

2.0 | 48m2 | 72.000 €
Stan se nalazi u neposrednoj blizini okretnice A/58 i A/88 u Novom Železniku, kao i super marketa "MAXI", Lidla, O.Š. "Braća Jerković" i pošte. Stan je retko tako lepo renoviran. Agencijska provizija za kupce 2%. .
Detaljnije
Property Image
Stan-Prodaja

Sremčica, Sare Bernar, 2.o, 49m2, II spr.

2.0 | 49m2 | 77.000 €
Početak Sremčice, naselje Dvorice. Dnevna soba,spavaća soba,kuhinja,kupatilo,predsoblje,lođa i podrum 5m2. Vrlo blizu vrtića,škole,samoposluge i gradskog prevoza. Stan se prodaje sa kompletnim nameštajem i opremom i belom tehnikom. Agencijska provizija za kupce 2%. .
Detaljnije